Subreader læser underteksterne op

Lad ikke underteksterne begrænse dine biografture

Hos Lido ønsker vi, at alle skal have en god oplevelse og opleve lærredets magi, selv hvis undertekster er afgørende. SubReader app'en læser underteksterne for dig og giver dig defor den fulde biografoplevelse fra start til slut.


SubReader er…
En app, der hjælper de biografgængere, der har læsevanskeligheder at få læst underteksterne op via hovedtelefonerne. På appen kan du også vælge hvilken stemme, du ønsker skal lede dig igennem filmens forestilling.


Få den fulde filmoplevelse…
Ved at benytte den ene af hovedtelefonens earplugs; dermed kan du både høre lyden fra filmen og lyden fra oplæsningen på samme tid. Hovedtelefonerne er samtidig diskrete, så du undgår at forstyrre resten af publikum.


Det er så simpelt…
At komme i gang. Alt du skal gøre, er blot at hente SubReader app'en på din smartphone. Herefter finder du QR-koden ved indgangen til biografsalen, som du scanner ind. Der er en unik QR-kode ved hver sal, så du er sikret at få de rette tekster læst op til den rette film. Til sidst skal du bare læne dig godt tilbage og nyde showet.


Du skal være opmærksom på at...
SubReader understøtter langt de fleste film – der er dog få undtagelser: 3D film er ikke understøttet af SubReader samt enkelte almindelige 2D film. 

Wifi..

Vi har gratis Wi-Fi i vores salene under Subreader hvis du ikke vil benytte din telefons eget netværk. 


Har du yderligere spørgsmål...
Kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål og finde teknisk hjælp, ved at trykke her


Hent SubReader app'en...